พืชสัตว์ประหลาดที่สวยงามมีใบสีเขียวเข้ม

9 λόγοι για τους οποίους το Monstera είναι τόσο δημοφιλές;

Posted by

9 λόγοι για τους οποίους το Monstera είναι τόσο δημοφιλές;

Τα τελευταία χρόνια, τα φυτά Monstera έχουν εμφανιστεί στη ροή μου στο Instagram και στο Pinterest. Αυτό το ψηλό, τροπικό φυτό, γνωστό και ως “ελβετικό φυτό τυριού”, έχει λοβωτά φύλλα και μια λαμπερή πράσινη ομοιότητα με τον βιότοπό του. στη φύση στο δάσος

Φαίνεται αδύνατο να ανοίξεις ένα περιοδικό μόδας ή να κοιτάξεις ένα πολυτελές μέρος. Είναι αλήθεια ότι είναι ένα όμορφο φυτό. Και απόλαυσα τα εξωτικά και γλυκά φυτά εσωτερικού χώρου όπως και οι άνθρωποι δίπλα μου.

Πρέπει να υπάρχει λόγος για τη μαζική δημοτικότητα και παρουσία του Monstera στα social media.

Το Monstera διακρίνεται από φωτεινά μεγάλα φύλλα και μοναδικό σχήμα. Πρέπει να έχετε πάντα ένα τροπικό φυτό στο σαλόνι σας. Με το μεγάλο του μέγεθος και τη μοναδική δομή του επομένως εύκολα βρίσκεται σε κάθε δωμάτιο Είναι πολύ δημοφιλές γιατί είναι εύκολο να αναπτυχθεί.

Λόγοι για τη δημοτικότητα του Montera

Ένα όμορφο φυτό τέρας με σκούρα πράσινα φύλλα.
Φυτά Monstera

τάση

Ένας από τους κύριους λόγους που το Monstera είναι τόσο δημοφιλές είναι το σχήμα των φύλλων του. Είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσω ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που βγάζουν καλλιτεχνικές φωτογραφίες των φυτών τους. Το διαδίκτυο ερωτεύτηκε και έγινε τάση.

στην πραγματικότητα Το ασυνήθιστο σχήμα που βρίσκεται στα φύλλα monstera, σε συνδυασμό με το έντονο πράσινο χρώμα, τα καθιστούν εξαιρετικά προσιτά στο Instagram.

Οι εταιρείες ακολουθούν την τάση και προσθέτουν κορμούς στη φωτιά που καίει. Κάντε κύλιση στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram, το Pinterest, το Facebook ή το Reddit και θα βρείτε δέντρα Monstera στο φόντο των διαφημίσεων για δημοφιλείς επωνυμίες.

Τα μοτίβα του Monstera είναι σε έργα τέχνης, ρούχα, τρόφιμα, καλύμματα τηλεφώνων… Όπου και να ψάξεις, θα βρεις Μας αρέσει πόσο όμορφο και ελκυστικό είναι.

φαίνεται ενδιαφέρον

Όταν πρόκειται για καινοτομία Η εξωτική εμφάνιση του Monstera είναι επίσης ένας παράγοντας που συμβάλλει στη δημοτικότητά του. Το τροπικό φυτό έχει λαμπερά πράσινα φύλλα που είναι σπογγώδη.

Το ιδιόρρυθμο γραφικό στυλ και το μέγεθος αυτού του τέρατος το ανεβάζουν από ένα μέσο φυτό εσωτερικού χώρου σε ένα όμορφο. Δημιουργήστε μια εξωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Μεγάλο μέγεθος κατάλληλο για κάθε εσωτερικό χώρο

Το Monstera ταιριάζει στην τρέχουσα τάση του μινιμαλιστικού εσωτερικού σχεδιασμού. Αυτό μπορεί να εξηγήσει τη δημοτικότητά του ως φυτό εσωτερικού χώρου.

με μονόχρωμο εσωτερικό καθαρές γραμμές Και ο ανοιχτός χώρος κάνει το Monstera το τέλειο φυτό καθώς έχει γίνει ένα δημοφιλές στυλ μεταξύ των millennials.

Με μεγάλα, ανάγλυφα πράσινα φύλλα και εντυπωσιακό καθαρό σχήμα, το «Swiss Cheese Plant» προσθέτει χρώμα και φυσικά στοιχεία σε έναν μινιμαλιστικό χώρο.

Εκτός από το ελκυστικό σχήμα των φύλλων, το Monstera είναι ένα μεγάλο φυτό. Δεν λειτουργεί καλά σε γωνίες και παράθυρα. θέλει χώρο

Εξαιτίας αυτού, το φυτό γίνεται το κύριο επίκεντρο του δωματίου. Που είναι ελκυστικό και γεμάτο ζωή.

Το καλύτερο πράγμα για το Monstera είναι ότι δεν χρειάζεται να το φυτέψετε για να απολαύσετε τη διακοσμητική του δύναμη.

Κόψτε ένα ή δύο φύλλα και τοποθετήστε τα σε ένα διαφανές βάζο με νερό. Τότε μπορείτε να πάρετε όλα τα οφέλη αυτού του τροπικού φυτού. Δηλαδή τα κομψά πράσινα φύλλα του διαρκούν έως και δύο εβδομάδες.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε: Why Does My Monstera Have Small Leaves;

τρύπες στα φύλλα ανά ηλικία

Όσο μεγαλύτερο είναι το Monstera σας, τόσο το καλύτερο. Όσες περισσότερες τρύπες και ρωγμές έχετε. Λειτουργεί ως μεγάλο κίνητρο για να φροντίσετε το φυτό σας και να το παρακολουθήσετε να μεγαλώνει. Και σαν καλό κρασί Γίνεται καλύτερος με την ηλικία.

όταν γεράσεις Το σχήμα των φύλλων γίνεται διαφορετικό και πιο περίπλοκο.

Ως ανταμοιβή για τους αγρότες

Κάθε λάτρης των φυτών ξέρει πόσο ικανοποιητικό είναι να παρακολουθείς τα φυτά σου να μεγαλώνουν.

Το Monstera ήταν πάντα ένα υπέροχο φυτό για όσους αγαπούν τα φυτά. αλλά ανίκανος να σώσει ζωή

Εύκολο στη συντήρηση και με λίγο TLC. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε να μεγαλώνει σε ένα μεγάλο, ζωηρό φυτό.

Εκτός από τα πνευματικά και ανακουφιστικά από το άγχος οφέλη της καλλιέργειας φυτών, Μπορείτε επίσης να αποκομίσετε τα οικονομικά οφέλη από την ανάπτυξη του Monstera.

Είναι ένα φυτό αρκετά εύκολο στον πολλαπλασιασμό. Επομένως, τίποτα δεν σας εμποδίζει να καλλιεργήσετε μωρά και να τα πουλήσετε.

εύκολο να διαδοθεί

Η φροντίδα Monstera είναι απλή και ανώδυνη. Και η διάδοση είναι επίσης εύκολη, οπότε αν θέλετε να μειώσετε το κόστος. Μπορείτε να βρείτε νέα φυτά από υπάρχοντα.

Την επόμενη φορά που θα κλαδέψετε το Monstera σας, πάρτε μερικά στελέχη ή κούτσουρα και απλώστε τα σε νερό ή χώμα και με το TLC μπορείτε να καλλιεργήσετε νέα φυτά δωρεάν.

καθαρισμός αέρα εσωτερικού χώρου

Είναι αλήθεια ότι η δημοτικότητα του Monstera εξηγείται από την πλούσια και μοναδική του εμφάνιση. Υπάρχει όμως ένα άλλο χαρακτηριστικό που το κάνει καλλωπιστικό φυτό στο σπίτι. Αυτός είναι ένας καθαριστής αέρα.

Καθαρίστε τον εσωτερικό σας αέρα με φυσικό τρόπο. Μειώστε την ατμοσφαιρική ρύπανση στο σπίτι σας Αυτό είναι ένα τεράστιο μπόνους και ένας ακόμη λόγος για να βιαστείτε στο κατάστημα και να το πάρετε!

Γιατί το Monstera είναι ένα δημοφιλές φυτό. Είναι φυσικό οι λάτρεις των φυτών και οι αρχάριοι κτηνοτρόφοι να έχουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με αυτό. (Πηγή: Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης)

εύκολα ντοέχω φάή

Εάν δεν έχετε πράσινο αντίχειρα και όλα τα φυτά σας βρήκαν τους κατασκευαστές τους νωρίτερα από το αναμενόμενο, το Monstera μπορεί να είναι το δέντρο για εσάς.

Είναι ένα φυτό που συντηρείται πολύ εύκολα. Προτιμά σταθερή εσωτερική θερμοκρασία, άφθονο φως και υγρό περιβάλλον.

Ποτίστε μια φορά την εβδομάδα και αφήστε το χώμα να στεγνώσει λίγο ανάμεσα στα ποτίσματα και το φυτό σας “Swiss Cheese” θα πρέπει να ζήσει μια μακρά, χαρούμενη και όμορφη ζωή.

Τα δέντρα Monstera είναι επίσης ορειβάτες. Έτσι, η προσθήκη πόλων για να σκαρφαλώσουν θα τους κάνει χαρούμενους στο κάμπινγκ.

Τώρα, αν θέλετε να προσθέσετε λίγο περισσότερο TLC στα φυτά σας. Περιστασιακά ποτίζετε τα φύλλα του φυτού με νερό.

Ένα άλλο κόλπο είναι να αφαιρέσετε τα φύλλα, κάτι που θα τα κρατήσει φρέσκα και τραγανά.

Αλλά και πάλι, το Monstera είναι ένας χαρούμενος κατασκηνωτής και τείνει να επιβιώνει ακόμα κι αν ξεχνάτε να το ποτίζετε από καιρό σε καιρό.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε: Γιατί το Monstera κουλουριάζεται; (και πώς να το διορθώσετε)

ένα όνομα για να θυμάστε

Φυσικά, αυτό το φυτό έχει ένα υπέροχο όνομα που το βοήθησε να διαδοθεί.Το όνομα “Monstera” είναι ενδιαφέρον, δελεαστικό και εύκολο να το θυμάστε.

Τουλάχιστον, θα πρέπει να αναζητήσετε στο Google το όνομα αυτού του τέρατος φυτού για να δείτε πώς είναι όταν το ακούτε.

Το όνομα θυμίζει σε όλους μας τον Χάρι. Αγγειοπλάστες σε αυτό το σύμπαν και μαγικά φυτά με μοναδικά ονόματα

Ποιος λάτρης των φυτών δεν θέλει κρυφά ή κρυφά έναν μανδραγόρα που ουρλιάζει στον κήπο του;

Συχνές ερωτήσεις για το Monstera

1. Είναι το Monstera καλό φυτό εσωτερικού χώρου;

Το Monstera είναι ένα όμορφο οικιακό φυτό που είναι καλό φυτό εσωτερικού χώρου. Αλλά εκτός από τον καρπό, αυτό το φυτό είναι επίσης τοξικό για ανθρώπους και ζώα. Αν λοιπόν έχετε μικρά παιδιά ή κατοικίδια. Η ύπαρξη μπορεί να μην είναι η καλύτερη ιδέα.

2. Τι σημαίνει Monstera;

Σύμφωνα με τα κινέζικα σύμβολα Monstera σημαίνει μακροζωία, τιμή και σεβασμός.Ειδικά σε σχέση με την ιστορία μας Monstera σημαίνει να τιμάμε και να τιμάμε τους μεγαλύτερους μας.

3. Γιατί το Monstera είναι τόσο ακριβό;

Το πιο δημοφιλές Monstera που βλέπουμε στο Instagram ή το Pinterest είναι ένα μεγάλο φυτό. Και τα μεγάλα φυτά χρειάζονται χρόνο για να αναπτυχθούν. χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να αναπτυχθεί Οι αγρότες πρέπει να φροντίζουν περισσότερο. Και αυτό ανεβάζει την τιμή. Αγοράζοντας ένα μικρό φυτό και δίνοντάς του λίγο TLC θα μειώσει το κόστος.

Αλλά να θυμάστε ότι το Monstera είναι ένα δημοφιλές φυτό. Αυτό αυξάνει τη ζήτηση που μειώνει τον αριθμό των διαθέσιμων φυτών με αποτέλεσμα πιο ακριβά προϊόντα.

4. Πόσο κοστίζει ένα φυτό Monstera;

Οι τιμές Monstera ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του φυτού, το μέγεθος και τον πωλητή για αναφορά. Εδώ είναι μερικές τιμές που βρήκα στο Amazon:

φυτό Μέγεθος Σύνδεσμος Amazon
νόστιμο τέρας 24-28 ίντσες
Monstera atansoni 18 ιντσών

τελευταία λέξη

Το Monstera έχει κερδίσει τεράστια δημοτικότητα στα social media για τη μοναδική ομορφιά του. που χρησίμευσε ως έμπνευση για τη διαφήμιση. φωτογραφία επιρροής και εσωτερική διακόσμηση για μεγάλες εταιρείες.

Με τα μεγάλα, φωτεινά φύλλα και το μοναδικό σχήμα του. Δεν είναι περίεργο που το Monstera, γνωστό και ως «ελβετικό φυτό τυριών», είναι τόσο δημοφιλές.

Το μοναδικό σχέδιο φύλλων κερδίζει δημοτικότητα τον τελευταίο καιρό και χρησιμοποιείται σε ρούχα. διακοσμητικά εσωτερικό ακόμα και ταπετσαρία

Τι γνώμη έχετε για το Monstera; Πιστεύετε ότι η τάση θα διαρκέσει; Και το πιο σημαντικό, τι περιμένετε; Τρέξε και πάρε το δικό σου!

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *