32 καλύτερα λουλούδια του φθινοπώρου |  Λουλούδια που ανθίζουν το φθινόπωρο

32 καλύτερα λουλούδια του φθινοπώρου | Λουλούδια που ανθίζουν το φθινόπωρο

Posted by

32 καλύτερα λουλούδια του φθινοπώρου |  Λουλούδια που ανθίζουν το φθινόπωρο

κοίτα εκεί τα καλύτερα λουλούδια του φθινοπώρου Υποδεχόμαστε τον ερχομό του φθινοπώρου με έντονα χρώματα και στυλ με απίθανες υπαίθριες σκηνές!

Το φθινόπωρο έχει κάποια ομορφιά που δεν ξεθωριάζει ποτέ. Αν θέλετε να το καλωσορίζετε στον κήπο σας με μεγάλη σκιά κάθε χρόνο. αυτό είναι το καλύτερο τα καλύτερα λουλούδια του φθινοπώρου Μπορείς να μεγαλώσεις!

εδώ Τα καλύτερα λουλούδια για τον κήπο του μπαλκονιού


τα καλύτερα λουλούδια του φθινοπώρου

Φυτέψτε όμορφους, πολύχρωμους και εύκαμπτους πανσέδες στα τέλη του καλοκαιριού. Έτσι θα ανθίζουν όλο το φθινόπωρο και το χειμώνα!

2. Ντάλια

Βοτανική ονομασία: ντάλια

Αυτά τα πολυετή φυτά μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο από δύο χρόνια εάν έχετε ένα ισχυρό σύστημα υποστήριξης.Οι ντάλιες δεν είναι ανθεκτικές στον παγετό και προτιμούν τα ζεστά κλίματα.

3. Χρυσή Ράβδο

τα καλύτερα λουλούδια του φθινοπώρου 2

Βοτανική ονομασία: Solitago

Αυτό το ζωντανό ανθοφόρο φυτό θα προσθέσει ομορφιά στον φθινοπωρινό σας κήπο.Το Goldenrod είναι επίσης γνωστό για την αντιφλεγμονώδη θεραπευτική του αξία.

4. Αγαπητή Αλίκη

Βοτανική ονομασία: Lobularia Maritima

9. Μαύρη Σούζαν

Τα 5 καλύτερα λουλούδια του φθινοπώρου

Βοτανική ονομασία: Ραντμπέκια Χίρτα

Βοτανική ονομασία: cosmos bipinnatus

Τα λουλούδια Cosmos είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για τον φθινοπωρινό κήπο. Το Cosmos ανθίζει συνεχώς για μήνες μέχρι το φθινόπωρο σε αποχρώσεις του βυσσινί, του λευκού, του κίτρινου και του ροζ.

Βοτανική ονομασία: Platycodon grandiflorus

Τα πανέμορφα λουλούδια βρίσκονται και σε αποχρώσεις του λευκού, του μπλε και του ροζ.Ονομάζονται λουλούδια με μπαλόνια γιατί μοιάζουν με μπαλόνια θερμού αέρα πριν ανθίσουν.

Βοτανική ονομασία: έτος ηλίανθου

Μπορείτε να σκεφτείτε τα ηλιοτρόπια για να φωτίσουν τον κήπο ή το τοπίο σας το φθινόπωρο. Αυτό το κίτρινο λουλούδι βγαίνει σε πολλά χρώματα!

Δείτε το άρθρο μας για την καλλιέργεια ηλίανθων. εδώ

15. Χάννα

8 καλύτερα λουλούδια του φθινοπώρου

Βοτανική ονομασία: αντιπροσωπεύουν το ζαχαροκάλαμο

Μπορείτε να συμπληρώσετε τον κήπο με κάννα το φθινόπωρο με κηλίδες κόκκινου-πορτοκαλί, κίτρινου, ροζ ή κόκκινου λουλουδιού.

16. Βερβένα

Βοτανική ονομασία: Λουίζα

Τα λουλούδια Verbena έχουν μικρά, μυρωδάτα, άνθη σε σχήμα πιατιού και διατίθενται σε κόκκινο, ροζ, λευκό, κοραλί, μωβ, δίχρωμο και μοβ μπλε.

17. Φτάρνισμα

9 καλύτερα λουλούδια του φθινοπώρου

Βοτανική ονομασία: Helenium

με όμορφα λουλούδια που μοιάζουν με μαργαρίτες Μπορούν να καλύψουν τον κήπο σας με έντονα κίτρινα, κόκκινα ή πορτοκαλί χρώματα κατά τους θλιβερούς μήνες του φθινοπώρου.

18. Ιαπωνική ανεμώνη

Βοτανική ονομασία: Anemone Hubehensis

Είναι επίσης γνωστό ως ιαπωνικό γαϊδουράγκαθο. Αυτό το ψηλό πολυετές έχει λαμπερά φύλλα και άνθη. Από καθαρό λευκό έως κρεμ ροζ με πράσινο κεντρικό κουμπί.

19. Φθινοπωρινός Κρόκος

Τα 10 καλύτερα λουλούδια του φθινοπώρου
Living Four Media

Βοτανική ονομασία: Φθινοπωρινό Κολχικό

Αυτό δεν είναι αληθινός κρόκος. Αυτό το φυτό έχει ροζ, μοβ, λευκά και μοβ άνθη και ανθίζει στις αρχές του φθινοπώρου.

20. Χαμομήλι

Βοτανική ονομασία: ετικέτες

διπλό ή μονό λουλούδι Οι κατιφέδες έρχονται σε κόκκινα μαόνι, πορτοκαλί και κίτρινα και θα ζεστάνουν τον κήπο σας το φθινόπωρο!

21. εκατομμύρια χάπια

Βοτανική ονομασία: calibrazoa

Το Million Bells έχει ένα όμορφο πράσινο ανάχωμα που μπορεί να φτάσει σε ύψος 3-9 ίντσες.Τα λουλούδια διατίθενται σε ροζ, μοβ, μπλε, κίτρινο, μπρονζέ, ματζέντα και λευκό.

22. Φθινοπωρινό clematis.

βοτανική ονομασία: clematis

Εμφανίζει αρωματικά κεφάλια και μικρά λουλούδια σε καθαρούς λευκούς τόνους από τον Αύγουστο έως το φθινόπωρο, όταν τα τρυφερά κεφάλια γίνονται ασημί.

23. ιβίσκος

r/κήπος

βοτανική ονομασία: ιβίσκος

αγαπημένο είδος? Το Rose of Sharon, το Giant Rose Mallow, το Rose Mallow, το Confederate Rose, το Blue River II και το Baltimore Duke ανθίζουν όμορφα το φθινόπωρο. Δείτε τις καλύτερες ποικιλίες ιβίσκου εδώ.

24. Ο θάμνος αυξήθηκε.

βοτανική ονομασία: Ρόζα

Ονομάζεται επίσης φυσικό τριαντάφυλλο. Μπορείτε να συνδυάσετε ποικιλίες όπως π. Lambert Close, Felicia, Linda Campbell και Knock Out για μια πολύχρωμη εμφάνιση λουλουδιών του φθινοπώρου στον κήπο σας.

25. Χάρντι Φούξια

βοτανική ονομασία: Fuchsia magellanica

Πλημμυρισμένο από φθινοπωρινές αποχρώσεις με πολύχρωμα, φούξια λουλούδια. Φροντίστε να προετοιμάσετε το τέλειο χώμα για αυτό το λουλούδι που δεν είναι ξηρό, ζεστό ή πολύ υγρό.

26. Χοίρος

βοτανική ονομασία: Αμάρανθος

Αυτό το ετήσιο διετές ανθίζει το καλοκαίρι, το φθινόπωρο και τις αρχές του χειμώνα με μωβ-κόκκινα, πορτοκαλί, ροζ και πράσινα άνθη.Αυξάνεται 2-5 πόδια σε μερικό ήλιο.

27. Combrena

βοτανική ονομασία: Comfrena globosa

Τα φωτεινά βράκτια ματζέντα είναι διατεταγμένα σε σφαίρες με χάρτινες υφές και λουλούδια που μοιάζουν με τριφύλλι που ανθίζουν στους μεγάλους παγετούς του καλοκαιριού. Παρόλο που τα αληθινά λουλούδια δεν έχουν νόημα Αλλά μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει λευκά έως κίτρινα κέρατα.

28. Witch Hazel

βοτανική ονομασία: Χαμαμέλης Βιργινίνα

Η Witch Hazel παράγει κόκκινα ή κιτρινοπορτοκαλί άνθη το φθινόπωρο και το χειμώνα όταν άλλοι θάμνοι και δέντρα είναι σε πλήρη άνθιση.

29. Πολυετές φασκόμηλο

βοτανική ονομασία: Salvia officinalis

Ανθίζει από το καλοκαίρι μέχρι το φθινόπωρο. μεγαλώνουν την άνοιξη Αυτές οι αρωματικές, ανθεκτικές στην ξηρασία ομορφιές είναι ιδανικές για κοπή και τις λατρεύουν οι πεταλούδες και οι μέλισσες.

30. Κεφάλι χελώνας

βοτανική ονομασία: Λανγκάουι

Αυτό το πολυετές φυτό που σχηματίζει συστάδες φέρει μοβ, ροζ και λευκά άνθη το φθινόπωρο που μοιάζουν με το ράμφος της χελώνας. Προτιμά τον ήλιο από τη σκιά και γόνιμο έδαφος.

31. Άγιος του Φθινοπώρου

βοτανική ονομασία: Aconite Carmichael

Αυτό το ποώδες πολυετές σχηματίζει μια ψηλή, όρθια μορφή που εμφανίζει πυκνά μοβ άνθη πάνω από το φύλλωμα στα μέσα του φθινοπώρου.

32. Ερείκη

βοτανική ονομασία: Calluna vulgaris

Αυτός ο αειθαλής θάμνος πρέπει να βρίσκεται στον φθινοπωρινό κήπο όπου ανθίζει σε όμορφες αποχρώσεις του μωβ ή του μοβ. Υπάρχουν και άλλα χρώματα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *