ไอเดียเตียงยกสูง 5

28 υπέροχες ιδέες για υπερυψωμένο κρεβάτι | Κηπουρική σε υπερυψωμένο κρεβάτι

Posted by

28 υπέροχες ιδέες για υπερυψωμένο κρεβάτι |  Κηπουρική σε υπερυψωμένο κρεβάτι

συνεργαστείτε με έναν από αυτούς Ιδέες για DIY Raised Bed Βελτιώστε την απόδοση στον κήπο σας και αποκομίστε ανταμοιβές που δεν θα έχετε ποτέ πριν!

Εάν θέλετε να αυξήσετε δραματικά την απόδοση του λαχανόκηπου σας, καλλιεργήστε φυτά σε υπερυψωμένα κρεβάτια. Είναι απλό: μπορείτε να γεμίσετε το υπερυψωμένο κρεβάτι με το χώμα που αρέσει στα φυτά σας. και εγγυάται εξαιρετική αποστράγγιση. Μπορείτε να ελέγξετε τα ζιζάνια και να εργαστείτε στον κήπο πιο αποτελεσματικά χωρίς να ιδρώσετε.

Δείτε μερικές υπέροχες ιδέες κρεβατιού για το μπαλκόνι. εδώ


Ιδέες για DIY Raised Bed

1. υπερυψωμένο κρεβάτι με φράχτη

Θα χρειαστείτε μακριά λεπτά κλαδιά για αυτό. σαν κλαδί ιτιάς πλέξτε τα ανάμεσα στα στοιχήματα Εδώ, αυτά τα αποθέματα απέχουν κατά προσέγγιση. 45 εκ Ας χτίσουμε έναν τοίχο, έναν φράχτη, έναν φράχτη. Τα εσωτερικά τοιχώματα αυτού του υπερυψωμένου κρεβατιού είναι επενδεδυμένα με σάκο για να συγκρατούν το χώμα. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και ύφασμα κηπουρικής.

2. Σηκώστε το κρεβάτι από το ελαστικό.

λαστιχένιο ανυψωτικό κρεβάτι

Ωστόσο, δεν έχει γίνει καμία επιστημονική έρευνα. Αλλά οι περισσότεροι κηπουροί πιστεύουν ότι η καλλιέργεια τροφίμων σε ελαστικά είναι επικίνδυνη. Εάν δεν θέλετε να καλλιεργήσετε λαχανικά, φυτέψτε άλλες καλλιέργειες.

3. Υπερυψωμένο κρεβάτι από τούβλα

τούβλο υπερυψωμένο κρεβάτι

Κατασκευάστε τούβλα για να σηκώσετε το κρεβάτι. Τα κρεβάτια από τούβλα είναι πιο εύκολο να κατασκευαστούν και πιο ανθεκτικά από τα ξύλινα κρεβάτια.

4. Κρεβάτι με συρμάτινο δίχτυ ασφαλείας

ιδέες για υπερυψωμένο κρεβάτι 2

Τα πουλιά, οι γάτες και οι σκύλοι μπορεί μερικές φορές να είναι πρόβλημα. και να τα προστατέψουν Μπορείτε να καλύψετε το υπερυψωμένο κρεβάτι με συρμάτινο πλέγμα ή ότι άλλο κρίνετε κατάλληλο.

5. Ο Χαϊμούντ σηκώνει το κρεβάτι.

κρεβάτι από άχυρο

Σίγουρα μια από τις καλύτερες ιδέες κρεβατιού DIY που πρέπει να ακολουθήσετε. Χρησιμοποιήστε μπάλες από άχυρο σιταριού ή μηδικής για να δημιουργήσετε έναν υπερυψωμένο τοίχο κρεβατιού. Αποσυντίθενται σχετικά γρήγορα και παρέχουν θρεπτικά συστατικά στο φυτό. Μπορείτε να διαβάσετε ένα ενημερωτικό άρθρο για το πώς να φτιάξετε ένα ψάθινο κρεβάτι στο Pony Plants.

6. Υπερυψωμένο κρεβάτι από τσιμεντόλιθους

ιδέες για υπερυψωμένο κρεβάτι 8

Χρησιμοποιήστε τσιμεντόλιθους για να φτιάξετε ένα υπερυψωμένο κρεβάτι, από τσιμέντο, ώστε να είναι βαρύ και δυνατό. Για περισσότερες πληροφορίες Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το PDF από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

7. Σάκοι άμμου (σακούλες χώματος) ανεβάζουν το κρεβάτι.

ιδέες για υπερυψωμένο κρεβάτι 9

Εάν έχετε ένα σακουλάκι με άμμο (Διαφορετικά, αγοράστε από την αγορά σε φθηνότερη τιμή.) Γεμίστε το κατά το 1/3 με χώμα κήπου και τοποθετήστε το περιμετρικά του επιθυμητού υπερυψωμένου κρεβατιού.

8. Ανασηκώστε τις ρίζες των δέντρων και των πρέμνων.

Ιδέες για DIY Raised Bed

Ένα κούτσουρο πάχους περίπου 30 cm σχηματίζει τον τοίχο ενός ψηλού κρεβατιού. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ασυνήθιστα κούτσουρα και κορμοί. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα εάν θέλετε να δώσετε στον κήπο σας μια μοναδική εμφάνιση.

Μάθετε για 20 δημιουργικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τα κούτσουρα εδώ.

9. Υπερυψωμένο κρεβάτι κέδρου

κέδρο υπερυψωμένο κρεβάτι

Ο λευκός κέδρος ή ο δυτικός κόκκινος κέδρος είναι ιδανικοί για τη δημιουργία υπερυψωμένων κρεβατιών επειδή είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και στα έντομα. Επιπλέον, αυτά τα υπερυψωμένα κρεβάτια είναι πιο ανθεκτικά από άλλα κρεβάτια από μαλακό ξύλο.

10. Ένα σακουλάκι με γιούτα για να σηκώσετε το κρεβάτι.

ιδέες για υπερυψωμένο κρεβάτι 12

Όχι υπερυψωμένο κρεβάτι Μπορείτε όμως να καλλιεργήσετε ό,τι θέλετε βάζοντας το χώμα σε μια τσάντα από γιούτα ή σακί από λινάτσα και τοποθετώντας το σε μια ηλιόλουστη τοποθεσία. Αυτά μπορεί να είναι πατάτες, βότανα, καρότα και άλλα λαχανικά ρίζας. Λάβετε όμως υπόψη ότι αυτές οι σακούλες στεγνώνουν γρήγορα επειδή έχουν τρύπες. Και θα χρειαστεί να ποτίζετε συχνά.

11. Σιδερένιο υπερυψωμένο κρεβάτι κήπου

υπερυψωμένο σιδερένιο κρεβάτι κήπου

Δημιουργήστε ένα κρεβάτι από χάλυβα κήπου για φυτά Ο χάλυβας κήπου είναι μια ανθεκτική και χαμηλής συντήρησης εναλλακτική λύση αντί του χάλυβα.

12. Σπιράλ ανυψωτικό κρεβάτι

Πώς να φτιάξετε έναν κήπο με σπειροειδή βότανα (2)

λειτουργεί πολύ καλά ιδέες για υπερυψωμένο κρεβάτιΤοποθετήστε ένα σπειροειδές κρεβάτι και φυτέψτε βότανα σε αυτό. Μπορείτε επίσης να καλλιεργήσετε άλλες καλλιέργειες και λαχανικά. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χώρο. Δείτε το βήμα προς βήμα εκμάθησή μας εδώ.

13. Υπερυψωμένο κρεβάτι με αναδιπλούμενο θερμοκήπιο PVC

Υπερυψωμένο κρεβάτι από PVC

Κατασκευάστε ένα ψηλό κρεβάτι με ένα θερμοκήπιο χρησιμοποιώντας σωλήνες PVC. Μπορείτε να βρείτε εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με αυτό στο Διδασκόμενοι

14. Ο Γκαμπιόν σηκώθηκε κρεβάτι

Η Γκαμπιόν σήκωσε το κρεβάτι

Κατασκευάστε ένα υπερυψωμένο κρεβάτι από συρματοκιβώτια. Για να γίνει αυτό, πρέπει να χτίσετε έναν τοίχο με συρματόσχοινο. Μπορείτε να διαβάσετε χρήσιμα άρθρα εδώ.

15. Υπερυψωμένο κρεβάτι

ιδέες για υπερυψωμένο κρεβάτι

Ένα ψηλό κρεβάτι με κορμούς φαίνεται πολύ παλιομοδίτικο. Είναι σχεδόν δωρεάν αν έχετε κορμούς στον κήπο σας. Οι μικροί στύλοι πρέπει να σφυρηλατηθούν στο έδαφος για να αποτρέψουν την κίνηση των κορμών. Εάν θέλετε να αυξήσετε το ύψος σας Μπορείτε να στοιβάζετε κορμούς το ένα πάνω στο άλλο και να τα στερεώνετε μαζί με καρφιά ή σύρμα.

16. δίσκος ανύψωσης κρεβατιού

υπερυψωμένο κρεβάτι

Κατασκευάστε ένα υπερυψωμένο κρεβάτι από παλέτες. Μπορείτε να διαβάσετε οδηγίες βήμα προς βήμα στην ιστοσελίδα μας.

17. Κρεβάτι από κυματοειδές σίδηρο

Ivette Soler's Edible Front Yard, 11 Ιουλίου;  εργοστάσιο μετάλλων

Χρησιμοποιήστε κυματοειδές σίδερο για να δημιουργήσετε ένα υπερυψωμένο κρεβάτι για τον κήπο σας. Δείτε το DIY άρθρο μας για τα ηλιοβασιλέματα.

18. Σηκώστε το κρεβάτι με μια πέτρα.

πέτρινο υπερυψωμένο κρεβάτι

Εάν έχετε θραύσματα σκυροδέματος ή μεγάλες πέτρες στρώσε το κρεβάτι σηκωμένο Είναι μια φτηνή ιδέα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα στο HGTV.

19. Όμορφο υπερυψωμένο κρεβάτι

Αυτός είναι ένας έξυπνος κήπος που μπορεί να κατασκευαστεί σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. να καλλιεργούν εύκολα λεμονιές ή άλλα φυτά

20. Κρεβάτι με πάγκο

Όχι μόνο μπορείτε να καλλιεργήσετε λαχανικά σε υπερυψωμένα κρεβάτια. Αλλά μπορείτε επίσης να καθίσετε και να χαλαρώσετε! Δείτε τις λεπτομέρειες DIY εδώ.

21. Υπερυψωμένο κρεβάτι σε σχήμα Γ

Δείτε αυτό το ασυνήθιστο κρεβάτι σουτιέν που εξοικονομεί πολύ χώρο.

22. Ανυψωμένα παρτέρια

Χρησιμοποιήστε σκυλόξυλο και πασσάλους για να δημιουργήσετε ένα γωνιακό υπερυψωμένο κρεβάτι στον κήπο σας για να φυτέψετε τα αγαπημένα σας λουλούδια. Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

23. Υπερυψωμένο κρεβάτι από μπαμπού

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα υπερυψωμένο κρεβάτι χρησιμοποιώντας μπαμπού και να καλλιεργήσετε λαχανικά σε μια μικρή περιοχή.

24. River Rock Garden Bed

Ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τους φυσικούς πόρους στον κήπο σας. Αυτός ο υπερυψωμένος βράχος στον κήπο του ποταμού προσθέτει γοητεία στον κήπο.

25. Μπάλες από άχυρα υπερυψωμένα κρεβάτια κήπου.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα δέμα σανό, χώμα για γλάστρες, χώμα κήπου, κομπόστ και τα φυτά της επιλογής σας.

26. Μεταλλικό υπερυψωμένο κρεβάτι κήπου

Αυτό είναι ένα πολύ λεπτομερές και όμορφο DIY που θα σας καθοδηγήσει με όλες τις πληροφορίες για να δημιουργήσετε κάτι σαν εσάς.

27. Κρεβάτια σε γλάστρες από τερακότα

Ναί! Η χρήση μιας γλάστρας μπορεί να κάνει τα υπερυψωμένα κρεβάτια να φαίνονται διαφορετικά. λεπτομέρειες εδώ

28. Σύγχρονο υπερυψωμένο κρεβάτι

Builders Rubble, Postcrete, Blocks Medium Concrete, Mastercrete Cement και άλλα υλικά. θα σας βοηθήσει να το δημιουργήσετε.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *