26 οικιακά είδη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά στον κήπο!

26 οικιακά είδη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά στον κήπο!

Posted by

26 οικιακά είδη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά στον κήπο!

Θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε ότι το σπίτι σας είναι γεμάτο με πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε! για να ξέρεις Πώς να χρησιμοποιήσετε είδη σπιτιού στον κήπο σας!

Έχουμε αναλυτικές οδηγίες και ιδέες. Πώς να χρησιμοποιήσετε κοινά είδη σπιτιού στον κήπο σας θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την εμφάνιση του σπιτιού σας ώστε να είναι ασυνήθιστη!

Πάρτε ένα γρήγορο κόλπο 5 λεπτών εδώ.


Πώς να χρησιμοποιήσετε κοινά είδη σπιτιού στον κήπο σας

1. Μπουκάλι σόδας

2. Βάζο

  • Τα βάζα έχουν πολλές χρήσεις στον κήπο! μπορεί να καλλιεργήσει μια ποικιλία φυτών εσωτερικού χώρου Ελέγξτε εδώ για λεπτομέρειες.
  • Οι ιδέες για ανακυκλωμένα βάζα είναι επίσης όμορφες στον κήπο.
  • Μπορείτε επίσης να φτιάξετε έναν κήπο με βότανα σε βάζα Δείτε το DIY εδώ.
  • Τα βάζα μπορούν επίσης να γίνουν κήπος με νεράιδες – δείτε εδώ υπέροχες ιδέες.
  • Τα βάζα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία τοπίων, θερμοκηπίων και δεικτών δέντρων. Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου που μπορείτε να καλλιεργήσετε σε βάζα και μπουκάλια.

3. Μπαχαρικά

Πώς να χρησιμοποιήσετε κοινά είδη σπιτιού στον κήπο σας 2

  • Η κανέλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον κήπο για να απωθήσει κουνέλια, μυρμήγκια, σκίουρους και να σκοτώσει μανιτάρια, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική στην ορμόνη ριζοβολίας.
  • Ο κουρκουμάς έχει αντισηπτικές ιδιότητες – χρησιμοποιείται ως εντομοκτόνο για την απώθηση των μυρμηγκιών και την επούλωση πληγών.
  • Το μαύρο πιπέρι είναι ένα κοινό συστατικό κουζίνας με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Βοηθά στην προστασία των φυτών από έντομα και μυρμήγκια. Ρίξτε μαύρο πιπέρι στο φυτό ή ανακατέψτε το αλεσμένο μαύρο πιπέρι με χλιαρό νερό. Γεμίστε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ρίξτε το πάνω από το χώμα.

4. Αλουμινόχαρτο

Αυτό το κοινό οικιακό αντικείμενο λειτουργεί καλά και στον κήπο.

  • Τα πουλιά φοβούνται τα γυαλιστερά πράγματα και τους δυνατούς θορύβους. Έτσι για την προστασία των οπωροφόρων δέντρων Μπορείτε να δέσετε φύλλα αλουμινίου από κλαδιά δέντρων.
  • Πολλά χρήσιμα εργαλεία κηπουρικής μπορούν να κατασκευαστούν από αλουμινόχαρτο.

5. Οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα

Πώς να χρησιμοποιήσετε κοινά είδη σπιτιού στον κήπο σας 3

Τόσο η οδοντόβουρτσα όσο και η οδοντόκρεμα έχουν πολλές χρήσεις στον κήπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια οδοντόβουρτσα για να καθαρίσετε βάζα και φυτά.

Από την άλλη, η οδοντόκρεμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απωθήσει τα έντομα στον κήπο. θεραπεία τσιμπήματος μέλισσας και προστασία από τον δηλητηριώδη κισσό

6. Μαγιονέζα

Η κρέμα Mayo μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επαναφέρει τη λάμψη μεγάλων, σκονισμένων φύλλων φυτών. Η σκόνη που συσσωρεύεται στα φύλλα δυσκολεύει τα φυτά να πάρουν θρεπτικά συστατικά από το φως του ήλιου. Απλώστε μαγιονέζα στα φύλλα και σκουπίστε απαλά με ένα μαλακό πανί.

7. Παλιά σιδερένια καρφιά

Πώς να χρησιμοποιήσετε κοινά είδη σπιτιού στον κήπο σας 4
Ουτσαβαλμίτρα

Τα παλιά, σκουριασμένα καρφιά θα απελευθερώσουν οξείδιο του σιδήρου. Αυτό διατηρεί υγιή τα φυτά που αγαπούν τα οξέα. Τοποθετήστε το σε μια γλάστρα ή μουλιάστε το σε ένα ποτιστήρι για λίγες μέρες και εφαρμόστε αυτό το νερό στο έδαφος του φυτού. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

8. Μια παλιά πετσέτα

Μην ανησυχείτε για το πότισμα των φυτών όταν πηγαίνετε διακοπές. Βουτήξτε ένα παλιό πανί στο νερό, ξαπλώστε το και τοποθετήστε την κατσαρόλα πάνω του. Οι ρίζες θα απορροφήσουν την υγρασία από το σάπια φύλλα και θα διατηρήσουν την υγρασία.

9. Ζάχαρη

Πώς να χρησιμοποιήσετε κοινά είδη σπιτιού στον κήπο σας 5

Διαλύστε 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη σε ένα ποτήρι νερό γεμάτο με νερό. και βάλε λουλούδια μέσα Τα λουλούδια θα είναι πιο φρέσκα και το hacking θα ενθαρρύνει περισσότερες ανθίσεις.

Δείτε τις εκπληκτικές χρήσεις της ζάχαρης στον κήπο. εδώ

10. Αρωματικό σαπούνι

Vermont Farm Heart

Αν ο σκίουρος ξεθάψει τους βλαστούς που φυτέψατε στον κήπο Το ράντισμα με αρωματικό σαπούνι σε τρύπες φύτευσης και πάνω θα αποτρέψει εύκολα τους σκίουρους.

11. Επιλέξτε Tock Box

Πώς να χρησιμοποιήσετε κοινά είδη σπιτιού στον κήπο σας 6

Χρησιμοποιήστε άδεια κουτιά Tic Tac για να αποθηκεύσετε τους σπόρους. Φροντίστε να τα πλύνετε και να τα στεγνώσετε πριν τα χρησιμοποιήσετε. Μην ξεχάσετε να βάλετε μια ετικέτα στο κουτί!

12. Σκουπόξυλο

Ένα παλιό σκουπόξυλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σπάσει το σκληρό καλοκαιρινό χώμα – σπρώξτε το άκρο του σκουπόξυλου στο χώμα. σπρώξτε το νερό στην τρύπα Οι ρίζες παίρνουν νερό.

Το σκουπόξυλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τρυπήσει ίσια κόκκους. πατώντας το όσο βαθιά θέλετε και φυτεύοντας τον σπόρο.

13. κολλητική ταινία

Πώς να χρησιμοποιήσετε κοινά είδη σπιτιού στον κήπο σας 7

τυλίξτε τη χάλκινη ταινία γύρω-γύρω Γλάστρα για να κρατάτε τους γυμνοσάλιαγκες και τα σαλιγκάρια μακριά από τη γλάστρα. Γιατί θα προκαλέσουν ελαφρύ ηλεκτροπληξία όταν σέρνονται τριγύρω.

εδώ Εδώ είναι μερικές εξαιρετικές χρήσεις της κολλητικής ταινίας στον κήπο.

14. Βαφή νυχιών

Η περίληψη του αναγνώστη

Το βερνίκι νυχιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γράψετε σε φυτά σπιτιού από κλαδιά ή παλιό ξύλο. Το μελάνι ξεθωριάζει στον ήλιο ή ξεπλένεται στη βροχή. Αλλά το βερνίκι νυχιών θα διαρκέσει περισσότερο.

15. Λάδι κινητήρα

Πώς να χρησιμοποιήσετε κοινά είδη σπιτιού στον κήπο σας 8
κήπος με άγρια ​​λουλούδια

Το παλιό, ληγμένο λάδι κινητήρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό εργαλείων κήπου. Πάρτε έναν κουβά γεμάτο με άμμο, γεμίστε τον με λάδι κινητήρα και τοποθετήστε μια τσάπα, πιρούνι, φτυάρι, φτυάρι μέσα στον κάδο Τρίψτε καλά το εργαλείο χρησιμοποιώντας μια βούρτσα. Η άμμος θα αφαιρέσει τη βρωμιά. Και το λάδι θα βοηθήσει στην πρόληψη της σκουριάς.

Εάν έχετε μια κούνια στην πορεία Χρησιμοποιήστε λάδι για να διατηρήσετε τις αρθρώσεις και τους μοχλούς να κινούνται ομαλά.

16. CD

Τα γυαλιστερά παλιά CD μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον κήπο για να αποτρέψουν τα πουλιά από το να καταστρέψουν τις καλλιέργειές σας. Δέστε τα CD χαλαρά στα φυτά και μετά κρεμάστε τα σε μπαμπού και φράχτες. Όταν το φως του ήλιου αντανακλάται από τη γυαλιστερή επιφάνεια, τα πουλιά τρομάζουν.

Δείτε το άρθρο μας σχετικά με τη χρήση CD στον κήπο. εδώ

17. Υγρό σαπούνι

Πώς να χρησιμοποιήσετε κοινά είδη σπιτιού στον κήπο σας 9

Οι αφίδες μπορούν να απωθηθούν προσθέτοντας 1 μεζούρα υγρού τζελ πλυντηρίου σε 500 ml νερού χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων. Ανακατέψτε καλά Γεμίστε ένα μπουκάλι ψεκασμού με το διάλυμα και ψεκάστε απευθείας στις αφίδες. Βεβαιωθείτε ότι δεν πάει στο εργοστάσιο.

Δείτε τις εκπληκτικές χρήσεις του υγρού σαπουνιού κήπου. εδώ

18. Παλιό χαλί

Τζένι Κεντ

Το παλιό χαλί μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί ως επένδυση μεταξύ πλαστικού και τούβλου. Αυτό θα εξομαλύνει τις τραχιές άκρες των τούβλων και θα αποτρέψει τις τρύπες στο πλαστικό χείλος που θα μπορούσαν να προκαλέσουν διαρροή.

Τα ζιζάνια του κήπου μπορούν να καλυφθούν με ένα παλιό χαλί για να τα αποτρέψετε εντελώς.

19. Περιτύλιγμα φυσαλίδων

Πώς να χρησιμοποιήσετε κοινά είδη οικιακής χρήσης στον κήπο σας 10
αυξανόμενη οικογένεια

Χρησιμοποιήστε μεμβράνη με φυσαλίδες για να καλύψετε τη γλάστρα το χειμώνα και δέστε την με σπάγκο – αυτό θα προστατεύσει τις ρίζες από τον παγετό.

20. Αλάτι

Το επιτραπέζιο αλάτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σκοτώσει τα ζιζάνια στον κήπο – διαλύστε 2-3 κουταλάκια του γλυκού αλάτι σε 1 λίτρο βραστό νερό και πασπαλίστε πάνω από τα ζιζάνια.

Δείτε το άρθρο μας σχετικά με τις χρήσεις του αλατιού Epsom στον κήπο. εδώ

21. Μπάλα του τένις

Πώς να χρησιμοποιήσετε κοινά είδη οικιακής χρήσης στον κήπο σας 11

Οι μπάλες του τένις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποτρέψουν το πάγωμα της λίμνης και να διατηρήσουν τα ψάρια ασφαλή. Μετακινήστε την μπάλα πάνω από την επιφάνεια της λίμνης. Και αν παγώσει το νερό, αφαιρέστε το και θα δείτε μια τρύπα αερισμού για τα ψάρια χωρίς κανένα κακό. Να σπάσει τον πάγο με ένα σφυρί ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο

22. Ανταγωνισμός

Τα σπίρτα είναι καλό αποτρεπτικό παράσιτο. Ενισχύει την ανάπτυξη των φυτών και δρα ως λίπασμα.

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε σπίρτα για την ανάπτυξη των φυτών. εδώ

23. WD-40

Πώς να χρησιμοποιήσετε κοινά είδη σπιτιού στον κήπο σας 12
μιλήστε στο σπίτι

Αν έχετε σκουριασμένα εργαλεία Θορυβώδεις κούνιες κήπου Ή μια εργαλειοθήκη που απλά δεν ανοίγει; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WD-40 σχεδόν για οτιδήποτε!

24. Μαγειρικά σκεύη

Υπάρχουν πολλά μαγειρικά σκεύη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καλλιεργήσετε φυτά όπως παχύφυτα και κάκτους, φλιτζάνια τσαγιού, φλιτζάνια καφέ και άλλα αντικείμενα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεκαρδιστικά για να καλλιεργήσετε οποιαδήποτε καλλιέργεια της επιλογής σας!

Δείτε εκπληκτικές ιδέες κήπου χρησιμοποιώντας μαγειρικά σκεύη. εδώ

25. Τζιν

Πώς να χρησιμοποιήσετε κοινά είδη οικιακής χρήσης στον κήπο σας 13

Ναί! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιά τζιν στον κήπο σας! Αν θέλετε να καλλιεργήσετε λουλούδια και φυτά με διαφορετικό τρόπο. Το τζιν είναι ο καλύτερος τρόπος! Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε ως σακούλες φυτών, καλύμματα γλάστρες, βάσεις φυτών, τσάντες εργαλείων και πολλά άλλα!

εδώ Καταπληκτικές χρήσεις γονιδίων στον κήπο

26. Εφημερίδα και χαρτόνι

Εκπρόσωπος Τύπου

Βαρεθήκατε τα ζιζάνια στην αυλή σας; Απλώστε εφημερίδα και χοντρό χαρτόνι. Όταν τελειώσετε, μουλιάστε το ελαφρά με ένα λάστιχο κήπου και καλύψτε το με ένα παχύ στρώμα γρασιδιού ή βράχων.

Δείτε αυτό το εύχρηστο έργο καρτών για τον κήπο. εδώ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *