วิธีการปลูกมันฝรั่ง

18 τρόποι για να καλλιεργήσετε πατάτες | Ιδέες για φύτευση πατάτας

Posted by

18 τρόποι για να καλλιεργήσετε πατάτες |  Ιδέες για φύτευση πατάτας

αυτό είναι 18 Διαφορετικοί τρόποι καλλιέργειας πατάταςΑκολουθήστε αυτά και μεγαλώστε εύκολα σε μια μεγάλη αυλή ή ένα μικρό μπαλκόνι για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να καλλιεργήσετε τις πατάτες σε αυτή τη λίστα. Και μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο και τις ανάγκες. Δεν χρειάζεστε έναν τεράστιο λαχανόκηπο για να τα δοκιμάσετε!

Ο καλύτερος τρόπος για να καλλιεργήσετε πατάτες

1. Φυτέψτε πατάτες σε σακουλάκια.

Οι πατάτες μπορούν να καλλιεργηθούν σε σακούλες παντοπωλείου. Το concept είναι εύκολο να ακολουθηθεί και εντελώς δωρεάν. Να καλλιεργούν πατάτες σε σακούλες παντοπωλείου Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε τη σακούλα με άργιλο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και να το φυτέψετε. Φυσικά, θα χρειαστεί να προσθέσετε περισσότερο χώμα καθώς μεγαλώνουν τα φυτά. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο του YouTube για βοήθεια!

2. Φυτέψτε πατάτες σε ένα τσουβάλι.

Διαφορετικοί τρόποι καλλιέργειας πατάτας

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να καλλιεργήσετε πατάτες σε σάκους από λινάτσα και σακούλες απορριμμάτων χρησιμοποιώντας τα ίδια βήματα που χρησιμοποιούνται στις σακούλες. Μπορείτε επίσης να καλλιεργήσετε τζίντζερ και γλυκοπατάτες. Διαβάστε το σεμινάριο εδώ.

3. Φυτέψτε πατάτες σε γλάστρες.

Η καλλιέργεια πατάτας σε γλάστρες δεν είναι δύσκολη. Διαβάστε το άρθρο μας για να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό!

4. Φυτέψτε πατάτες σε έναν κουβά.

3

Οι πατάτες είναι ένα από τα μοναδικά λαχανικά που μπορούν να καλλιεργηθούν με σχεδόν οποιαδήποτε ποικιλία. Αν έχετε κάδο ή κάδο απορριμμάτων Για την καλλιέργεια πατάτας, οι κάδοι των 5 έως 10 γαλονιών είναι ιδανικοί. Διαβάστε το σεμινάριο σχετικά με Διδασκόμενοι

5. Φυτέψτε πατάτες σε σειρές.

Ο καλύτερος τρόπος για να καλλιεργήσετε πατάτες 3

Αν έχετε χώρο Φυτέψτε πατάτες στον κήπο του σπιτιού σας και χωρίστε τις σε σειρές. Τοποθετήστε τους σπόρους πατάτας 8 έως 12 ίντσες στις σειρές και 30 έως 36 ίντσες μεταξύ των σειρών.

6. Φυτέψτε πατάτες σε άχυρο.

5

Μπορείτε εύκολα να βελτιώσετε την παραγωγή πατάτας στον κήπο σας. Με άχυρο σάπιασμα! Δείτε το βίντεο εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

7. Ξύλινος Πύργος Πατάτας

Ο καλύτερος τρόπος για να καλλιεργήσετε πατάτες 8

Οι πύργοι πατάτας είναι ένας τύπος υπερυψωμένων κλινών που χρησιμοποιούνται για φύτευση που επιτρέπουν την προσθήκη νέου εδάφους σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης των φυτών πατάτας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλο ή άλλα ανακυκλωμένα υλικά. να χτίσει έναν πύργο πατάτας

8. Φύτευση πατάτας

7

Εάν ζείτε σε ένα βροχερό κλίμα και έχετε πρόβλημα με ένα μουσκεμένο γκαζόν. Αυτή η μέθοδος καλλιέργειας πατάτας είναι για εσάς.

για αυτό Πάρτε ένα κομμάτι ύφασμα υλικού με δίχτυ ¼ ιντσών και φτιάξτε έναν κύλινδρο περίπου 24 ίντσες ύψος και 18 ίντσες πλάτος. Προσθέστε 5-6 ίντσες χώμα στον πάτο και φυτέψτε 4 πατάτες.

Καλύψτε με 4 ίντσες χώμα Συνεχίστε να προσθέτετε χώμα καθώς το φυτό μεγαλώνει. όταν είναι η ώρα της συγκομιδής Σηκώστε το βαρέλι και αφαιρέστε το χώμα για να μαζέψετε τις πατάτες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε το Good Housekeeping!

9. Φυτέψτε πατάτες σε υπερυψωμένα κρεβάτια.

Ο καλύτερος τρόπος για να καλλιεργήσετε πατάτες 9
Πίστωση εικόνας: Examiner.com

Η καλλιέργεια πατάτας σε υπερυψωμένα κρεβάτια είναι ένας τρόπος για να αυξήσετε την απόδοση. Λιγότερα ζιζάνια και καλύτερη αποστράγγιση είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου. Μπορείτε να μάθετε πώς να καλλιεργείτε πατάτες σε υπερυψωμένα κρεβάτια εδώ.

10. Φυτέψτε πατάτες σε λάστιχα αυτοκινήτου.

Πατάτες σε ελαστικά αυτοκινήτων

Εάν ενδιαφέρεστε να καλλιεργήσετε πατάτες σε ελαστικά αυτοκινήτου. Δείτε μερικά ενδιαφέροντα άρθρα που ίσως θέλετε να διαβάσετε εδώ. Πολύ εύκολο!

11. Πατάτες και ντομάτες!

10 καλύτεροι τρόποι για να καλλιεργήσετε πατάτες

Το TomTato είναι μια ασυνήθιστη λύση στην οποία μπορείτε να καλλιεργήσετε πατάτες και ντομάτες μαζί.Το Tomtado είναι το αποτέλεσμα του εμβολιασμού ενός φυτού ντομάτας κερασιού και ενός φυτού λευκής πατάτας. Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.

12. Φυτέψτε σε μια σακούλα σκουπιδιών

τρόπο ζωής στο σπίτι

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγάλες πλαστικές σακούλες σκουπιδιών για να καλλιεργήσετε πατάτες – οι μαύρες σακούλες σκουπιδιών είναι μια καλή επιλογή για αυτή τη διαδικασία, καθώς παρέχουν προστασία από τη θερμότητα του ήλιου για πρώιμη ανάπτυξη. Κάντε μια τρύπα στο κάτω μέρος της σακούλας αποστράγγισης. Δείτε αυτό το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες.

13. Kiddy Pool Potato Factory

15 καλύτεροι τρόποι για να καλλιεργήσετε πατάτες
ποτήρι

Εάν το παιδί σας δεν χρησιμοποιεί ποτιστήρι Χρησιμοποιήστε ένα ποτιστήρι για να καλλιεργήσετε πατάτες και άλλα λαχανικά. Ακολουθήστε τις οδηγίες του υπερυψωμένου κρεβατιού που αναφέρονται στο σημείο εννέα. Μην ξεχάσετε να κάνετε τρύπες αποστράγγισης παρακάτω.

14. Ξύλινο βαρέλι

ηράνθεμο

Ξύλινοι και πλαστικοί κουβάδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καλλιέργεια πατάτας. Μπορείτε είτε να φτιάξετε το δικό σας είτε να αγοράσετε έτοιμο. Έχουν το βάθος που χρειάζονται οι πατάτες.

15. Φτιάξτε ένα συρμάτινο κλουβί.

Ο καλύτερος τρόπος για να καλλιεργήσετε πατάτες 18
myfrugalhome

Τα ψηλά και φαρδιά κλουβιά πατάτας μπορούν να κατασκευαστούν χρησιμοποιώντας πλέγμα 1/4 ίντσας με ύφασμα υλικού. Προσθέστε χώμα στον πάτο, φυτέψτε 4-5 πατάτες και καλύψτε με 3 ίντσες χώμα όταν αρχίσουν να μεγαλώνουν οι πατάτες. προσθέστε περισσότερο χώμα Σηκώστε το κλουβί και θερίστε.

16. Πάγος

αποθηκεύσετε

Εάν το παλιό σας κάλυμμα ψυγείου έχει σπάσει ή δεν το χρησιμοποιείτε. Ανακυκλώστε τα για να φτιάξετε μια γλάστρα πατάτας όπως αυτή.

17. Χρησιμοποιήστε ένα κουτί από χαρτόνι.

Ο καλύτερος τρόπος για να καλλιεργήσετε πατάτες 88
κουτί σύνδεσης

Η μέθοδος του κουτιού από χαρτόνι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καλλιεργήσετε πατάτες. Βοηθά επίσης στην καταστροφή των ζιζανίων στη γη. Ακολουθήστε αυτήν την ανάρτηση για οδηγίες βήμα προς βήμα εδώ.

18. Φυτέψτε πατάτες κάθετα.

Εδώ είναι ένα λεπτομερές DIY που μπορείτε να μάθετε να καλλιεργείτε πατάτες κάθετα σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει σε λίγες μέρες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *