จัดสวนด้วยไฮเดรนเยีย (2)_Mini

18 Εξαιρετικές ιδέες εξωραϊσμού με ορτανσία

Posted by

18 Εξαιρετικές ιδέες εξωραϊσμού με ορτανσία

εξωραϊσμός με ορτανσίες Είναι από καιρό δημοφιλές για τα ελκυστικά όμορφα λουλούδια και το φύλλωμά του. Εδώ είναι 18 τρόποι για να το κάνετε!

Μάθετε πώς να κλαδεύετε ορτανσίες εδώ.

1. Αυξήστε την ελκυστικότητα

Οι ορτανσίες έχουν μια μακρά περίοδο ανθοφορίας και μια όμορφη εμφάνιση λουλουδιών. Επομένως, η φύτευση ορτανσών στον μπροστινό κήπο σας είναι μια εξαιρετική ιδέα για να δημιουργήσετε ένα όμορφο τοπίο.

2. Αυξήστε την ιδιωτικότητα

Υπάρχουν πολλές ποικιλίες και μεγέθη ορτανσιών. Μπορείτε να καλλιεργήσετε οτιδήποτε ταιριάζει στο κλίμα και τη ζώνη σας. Οι ορτανσίες, λόγω του παχύ τους φυλλώματος, είναι εξαιρετικά φυτά αν θέλετε περισσότερη ιδιωτικότητα. Σκεφτείτε πού κάθεστε στον κήπο. Για να συσκοτίσει την ιδιωτική ζωή Φυτέψτε ορτανσίες γύρω του.

3. Δείξτε εκπληκτικούς συνδυασμούς.

Living Four Media

Όπως η μπλε γλάστρα παραπάνω με ορτανσίες, αλυσούμια και διχόνδρες, μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη διάταξη δοχείων φυτεύοντας ορτανσίες με άλλα φυτά που έχουν παρόμοιες ανάγκες ανάπτυξης.

4. Δημιουργήστε την ψευδαίσθηση του διευρυμένου χώρου.Ορτανσία (13)_mini κήπος

Όμορφα χρώματα! Φυτέψτε ορτανσίες κοντά στον τοίχο ή στην άκρη του κήπου σας. Οι ορτανσίες έχουν ψυχρά χρώματα. και τα ψυχρά χρώματα δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου όταν χρησιμοποιούνται κοντά σε σύνορα, σύνορα και τοίχους.

5. Φυτέψτε τα σε δοχεία.

Κηπουρική με ορτανσίες (8)_Μίνι

Καλλιεργήστε ορτανσίες σε γλάστρες για να προσθέσετε χρώμα σε μικρούς χώρους. στον κήπο και στο σπίτι σας Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να το διατηρήσετε σε εσωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια του παγετού.

6. Οι καλύτερες καλλιέργειες κάλυψης φράκτη. Οριζόντια ορτανσία (2)_mini

Φυτέψτε ορτανσίες κοντά στον φράχτη του κήπου σας για να κρύψετε την άσχημη, θαμπή εμφάνισή τους. Μπορείτε να φυτέψετε ορτανσίες αναρρίχησης. αν και μεγαλώνει αργά Αλλά μεγαλώνει όπως και άλλοι ορειβάτες.

7. Τέλεια ανθοφόρα φυτά για μικρούς κήπους

Hydrangea_A0315_mini

Οι ορτανσίες είναι ιδανικές για αίθρια, μπαλκόνια ή μικρούς μπαλκονόκηπους. Μπορείτε να τα καλλιεργήσετε σε διακοσμητικούς κήπους και φανταχτερά δοχεία και να τα εκθέσετε σε ένα εξαιρετικά ορατό μέρος του κήπου σας.

8. πηγαίνετε καλά με το μονοπάτι

Οι ορτανσίες που ανθίζουν σε όλο το πεζοδρόμιο είναι ένα πολύ όμορφο θέαμα. Γιατί το μονοπάτι στον κήπο μπορεί να φαίνεται απλό. Έτσι μπορείτε να προσθέσετε χρώμα στο μονοπάτι σας φυτεύοντας ορτανσίες κατά μήκος του μονοπατιού.

9. Δεν χρειάζεστε κήπο για να το μεγαλώσετε.

Ορτανσία (12)_mini κήπος

Οι ορτανσίες δεν χρειάζονται κήπο για να αναπτυχθούν. Μπορείτε να το κρατήσετε μόνο του σε σημείο που δέχεται πλήρες ηλιακό φως το απόγευμα. Αλλά σκιάστε το για να δημιουργήσετε μια όμορφη οθόνη.

10. Δοκιμάστε το σε ένα κρεμαστό καλάθι.

κήπος με ορτανσία (9)_Μίνι

Οι ορτανσίες είναι αρκετά δύσκολο να αναπτυχθούν σε κρεμαστά καλάθια. αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο Σε κρεμαστά καλάθια μοιάζουν με πολύχρωμους και γοητευτικούς πολυελαίους.

11. Οι θάμνοι είναι κατάλληλοι για κήπους τοπίων.

Κηπουρική με ορτανσίες (3)_Mini
Οι λευκές ορτανσίες φέρνουν γαλήνη και απλότητα σε αυτόν τον μπροστινό κήπο.

Οι ορτανσίες είναι χαριτωμένες και ελκυστικές στο τοπίο του κήπου. και προσθέστε ομορφιά το καλοκαίρι Μπορεί να φυτευτεί και σε ημισκιά κάτω από τη σκιά των δέντρων.

12. Το ιδανικό σας σημείο εστίασης.

Ορτανσία (14)_mini κήπος

Φυτέψτε ορτανσίες σε έναν μεγάλο κήπο με αντίθετα χρώματα και τοποθετήστε τις στον κήπο σας όπου θα τραβήξουν τα βλέμματα των επισκεπτών. Αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα για να εστιάσετε στον κήπο σας.

13. Φτιάξτε ένα παρτέρι.

Ορτανσία (15)_mini κήπος
Ο υπέροχος μπροστινός κήπος γοητεύει με κρεβάτια ορτανσίας που αναπτύσσονται σε ένα καταπράσινο γκαζόν.

Μπορείτε να δημιουργήσετε παρτέρια με ορτανσίες. Αν θέλετε να το φυτέψετε με άλλα λουλούδια Επιλέξτε λουλούδια που απαιτούν παρόμοιες συνθήκες για να αναπτυχθούν. Μπορείτε να φυτέψετε γάντια αλεπού, ανυπόμονα και μαυρομάτικα Σούζαν και ορτανσίες.

14. Φυτέψτε ορτανσίες με αειθαλή.

κήπος με ορτανσία (1)_Μίνι

Εάν έχετε αίθριο κήπο Φυτέψτε εκεί ορτανσίες και διακοσμήστε με διάφορα χρώματα. Φυτέψτε το εκεί που δεν έχει καυτό ήλιο και φυτά όπως το hosta και το hechera θα τα πάνε καλά.

15. Φυτέψτε το και στο μπαλκόνι, στο αίθριο, στη στέγη, στο περβάζι.

Living Four Media

Η καλλιέργεια ορτανσιών σε γλάστρες είναι πολύ δημοφιλής. Μπορείτε εύκολα να το φυτέψετε στον κήπο, στο μπαλκόνι ή όπου αλλού θέλετε – είναι πανέμορφο.

16. Στήστε έναν ιαπωνικό κήπο

Ορτανσία (11)_mini κήποςΤοποθετήστε πέτρες, βότσαλα και ψάθες από μπαμπού στον ιαπωνικό κήπο και φυτέψτε εκεί ορτανσίες. Επειδή οι ορτανσίες προέρχονται από τις ανατολικές χώρες. Γι’ αυτό είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε αυτό το φυτό στον ιαπωνικό κήπο σας.

17. Κατάλληλο για κουτιά παραθύρων

Μπορείτε να φυτέψετε νάνους ορτανσίες σε κουτιά παραθύρων μόνες τους ή με άλλα καλλωπιστικά φυτά.

18. Καλύτερα φυτά εισόδου

BHG

Οι ορτανσίες είναι ένα από τα καλύτερα ανθοφόρα φυτά για να φυτέψετε στις εισόδους. Μπορείτε να τα καλλιεργήσετε σε μεγάλες γλάστρες στο κατώφλι σας για να προσθέσετε μια πινελιά στο εξωτερικό σας.

Ενδιαφέροντα γεγονότα: Χρώματα του Οι ορτανσίες μπορούν να αντιμετωπιστούν αλλάζοντας το επίπεδο pH του εδάφους.


τότε κάνε

Ο εξωραϊσμός ορτανσίας είναι δημοφιλής για τα όμορφα λουλούδια και τα φύλλα του.  με κατάλληλες συνθήκες καλλιέργειας  Αυτός είναι ένας θάμνος εύκολης φροντίδας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *