จัดสวนด้วยเหล็กดัด

16 ιδέες εξωραϊσμού Corten Steel για σχεδιασμό κήπων

Posted by

εξωραϊσμός με χάλυβα κορτεν

σιδερένια κηπουρική Ένας νέος τρόπος για να σχεδιάσετε έναν κήπο. Δείτε αυτές τις 16 ιδέες για έμπνευση.

Τι είναι το Garden Steel;

Γνωστός και ως χάλυβας που ξεπερνά τις καιρικές συνθήκες. Χάλυβας κάρτερ χωρίς συντήρηση Δημιουργήθηκε για να εξαλείψει την ανάγκη για βαφή. Είναι μια ομάδα κραμάτων χάλυβα που μοιάζουν σαν να σκουριάζουν μόνιμα αν εκτεθούν στον καιρό για χρόνια. Διαβάστε περισσότερα για τον Γκόρντον. Χάλυβας στη Wikipedia

«Σχηματίζοντας ένα σκούρο καφέ φιλμ οξείδωσης στο μέταλλο, το Cor-Ten αντιστέκεται με επιτυχία στις καιρικές συνθήκες όπως η βροχή, το χιόνι, ο πάγος και η διαβρωτική ομίχλη. Με αυτόν τον τρόπο, το προστατευτικό στρώμα εμποδίζει τη βαθιά διείσδυση των στοιχείων. και μειώνει την ανάγκη για βαφή και το κόστος αντιδιαβρωτικής συντήρησης με την πάροδο των ετών. εξοικονομεί χρήματα και χρόνο Αν δεν ξέρετε πολλά για την κηπουρική σιδήρου. Διαβάστε αυτήν την ενημερωτική ανάρτηση.

Στο παρελθόν, η σκουριά ήταν αναπόφευκτη και ανεπιθύμητη. Τώρα όμως με τη χρήση σιδήρου για εξωραϊσμό. Αποκτήστε μια ρουστίκ εμφάνιση: μια πόρτα ή ένα έπιπλο. Οι φράχτες κήπου ή τα κιγκλιδώματα από σφυρήλατο σίδερο για κήπους είναι ιδιαίτερα αγαπημένα μεταξύ των κηπουρών και των σύγχρονων σχεδιαστών κήπων.

Δείτε τις υπέροχες ιδέες εξωραϊσμού της μπροστινής αυλής. εδώ

Εξωραϊσμός με Σιδερένιο Κήπο

Εδώ είναι 16 δημιουργικές και εμπνευσμένες ιδέες εξωραϊσμού από σφυρήλατο σίδερο κήπου.

1. σιδερένιο φράχτη κήπου

2

Ο χάλυβας Gordon είναι ένα ευέλικτο υλικό τόσο σε λειτουργικότητα όσο και σε ομορφιά. Για παράδειγμα, ένας σύγχρονος φράχτης από σφυρήλατο σίδερο κήπου μπορεί να γίνει σε μεγάλα πάνελ.

Ένας μεταλλικός φράχτης κήπου όπως αυτός θα βελτιώσει τον εξωτερικό σας σχεδιασμό και θα κάνει τον χρόνο σας στο πάρκο πιο ευχάριστο. Είναι ιδανικό για υπαίθριους χώρους και φέρνει μια πινελιά φύσης και νεωτερικότητας.

2. Περιφράξεις κήπων και οπτικά εμπόδια3

Η ασφάλεια και το απόρρητο είναι πρωταρχικής σημασίας. για να προστατευτείτε από τα αδιάκριτα βλέμματα Τοποθετήστε ένα μεταλλικό φράγμα στον κήπο σας και λειτουργήστε ως φράχτης. Εκτός από τη διακοσμητική λειτουργία

3. Σφυρήλατο σίδερο στον κήπο – ένα υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους.4

Η εμφάνιση του σιδήρου κήπου όχι μόνο όχι μόνο όμορφο αλλά και ανθεκτικό στις ατμοσφαιρικές συνθήκες σχεδόν καθόλου συντήρηση Κάτω από το επάνω στρώμα σκουριάς υπάρχει ένα ειδικό προστατευτικό στρώμα που αποτρέπει τη διάβρωση.

4. Μεταλλική περίφραξη κήπου από ενισχυμένο πλεγμένο σύρμα.5

Χρησιμοποιήστε υφαντούς φράχτες από πολλαπλούς κλώνους ενισχυτικού σύρματος αντί για συνηθισμένους φράχτες χωρίς να γεμίζετε τον κήπο και να μειώνετε τον αερισμό.

5. Σιδερένιο φράχτη για τη διακόσμηση του κήπου6

Οι μεταλλικοί φράχτες κήπου είναι μια σύγχρονη εκδοχή μεταλλικών περιφράξεων. Χρήση με σκυρόδεμα ή άλλα υλικά.

6. Εντυπωσιακή σιδερένια πύλη περίφραξης κήπου7

Αν ψάχνετε για ένα ενδιαφέρον στοιχείο σε ρουστίκ στυλ. Βρείτε μια πύλη κήπου από σφυρήλατο σίδερο για να βελτιώσετε την εμφάνιση του εξωτερικού σας χώρου. Αυτοί οι τύποι θυρών και πυλών είναι κομψοί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στον κήπο σας.

7. Σιδερένια πύλη για να μπεις στον κήπο8

Μια σκουριασμένη πόρτα και ένα καθαρό πάτωμα δεν ταιριάζουν ή είναι τελείως διαφορετικά;

8. Σιδερένιος διάδρομος στον κήπο

9Οι διάδρομοι από σφυρήλατο σίδερο στον κήπο είναι μια καλή ιδέα για χρήση. Τα ρουστίκ μονοπάτια κήπου είναι όμορφα και χαμηλής συντήρησης.

9. Το κιγκλίδωμα από σφυρήλατο σίδερο στον κήπο ενισχύει τα σκαλοπάτια.10

Η συνολική εμφάνιση του Gordon Steel είναι ιδανική για βραχόκηπους. Αυτό το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανυψωτικό ή άκρο.

10. Car-Ten Steel υπερυψωμένα κρεβάτια βεράντας με έδαφος που μοιάζει με “σκουριασμένο”

11Συνδυάστε τον κήπο από σίδηρο και ξύλο, δεν θα μετανιώσετε για την επιλογή. Αυτά τα υλικά συνδυάζονται τέλεια για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που είναι ταυτόχρονα απλή και μοντέρνα.

11. Ατσάλινο περίγραμμα Gordon για εξωραϊσμό12

Ο ρόλος των περιγραμμάτων κήπου είναι να διαχωρίζουν τα κρεβάτια φύτευσης. Δημιουργήστε ένα χείλος από ανοξείδωτο χάλυβα χαμηλής συντήρησης.

12. Υπερυψωμένο σιδερένιο κρεβάτι κήπου για διακοσμητικούς κήπους13

Οι περισσότεροι σύγχρονοι κήποι είναι διακοσμημένοι με υπερυψωμένα κρεβάτια κήπου από σφυρήλατο σίδερο. με καλλωπιστικά φυτά και γρασίδι

13. Σιδερένιο στοιχείο νερού στον κήπο

14

Εμπνευστείτε από το βραχώδες σχέδιο του πηγαδιού Gordon Steel. Το πράσινο φέρνει φρεσκάδα και μετατρέπει τον κήπο σε πραγματικό παράδεισο.

14. Γλυπτά κήπου15

Τα γλυπτά από σφυρήλατο σίδερο στον κήπο θα αλλάξουν εντελώς το σχέδιο του κήπου σας.

15. Σιδερένιο μαγκάλι στον κήπο ή άλλο εξοπλισμό16

Τοποθετήστε το Garden Steel Brazier στον κήπο ή στο αίθριο σας. Και αυτή η εντυπωσιακή συσκευή θα φέρει κοντά όλη την οικογένεια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *