ประโยชน์ของต้นซิงโคเนียม

10 Οφέλη του φυτού Syngonium | Κορυφαίοι λόγοι για να αναπτυχθεί το φυτό Arrowhead

Posted by

10 Οφέλη του φυτού Syngonium |  Κορυφαίοι λόγοι για να αναπτυχθεί το φυτό Arrowhead

Εδώ είναι 10 αποδεδειγμένα. οφέλη της ζινκονίας Εκτός από την όμορφη εμφάνιση Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις των φυτών εσωτερικού χώρου!

Αν ψάχνετε για ένα φυτό εσωτερικού χώρου που να φαίνεται καλό, να είναι εύκολο στη φροντίδα και να προσφέρει πολλά οφέλη, εδώ είναι μερικά αποδεδειγμένα. οφέλη της ζινκονίας Σίγουρα θα σας παρακινήσει να μεγαλώσετε!

Δείτε μερικές από τις πιο απίστευτες εικόνες του ζινκονίου. εδώ


οφέλη της ζινκονίας

1. Καλύτερος καθαρισμός του αέρα

Αυτό το όμορφο φυτό δεν είναι μόνο εντυπωσιακό. Έχει επίσης τη δυνατότητα να καθαρίζει τον εσωτερικό αέρα που αναπνέετε! Το ψευδάργυρο βοηθά στην απομάκρυνση των πτητικών οργανικών ενώσεων όπως η φορμαλδεΰδη, το βενζόλιο, το τολουόλιο και το ξυλόλιο.Το φυτό έχει αναγνωριστεί ως καθαριστής αέρα από τους ερευνητές της NASA.

Ελέγξτε επίσης τις εγκαταστάσεις καθαρισμού αέρα εσωτερικού χώρου. εδώ

2. Αυξήστε την υγρασία και μειώστε τον ξηρό αέρα.

Το Cinchonium podophyllum έχει ρυθμό διαπνοής 7, καθιστώντας το εξαιρετικό φυτό για την αύξηση της υγρασίας σε εσωτερικούς χώρους. Εάν ο ξηρός αέρας είναι ένα πρόβλημα στο σαλόνι σας Αρκετά φυτά με βέλος φυτεμένα σε κουτιά παραθύρων μπορούν να βοηθήσουν πολύ! Προωθεί την υγρασία των εσωτερικών χώρων και έχει τη δύναμη να μειώνει τα μικρόβια του αέρα.

εδώ Τα καλύτερα φυτά για την αύξηση της υγρασίας σε εσωτερικούς χώρους

3. Τέλεια φυτά φενγκ σούι

γενειάδα και μαργαρίτα

Το χαρακτηριστικό φύλλωμα του Cinchonium κυμαίνεται από σχήμα βέλους έως πέντε λοβούς με την ηλικία. Αντιπροσωπεύει τα πέντε στοιχεία του φενγκ σούι: γη, μέταλλο, νερό, φωτιά και ξύλο, δημιουργώντας μια τέλεια ισορροπία γιν και γιανγκ. προάγουν τη θετική ενέργεια «τσι ή ενέργεια» και επίσης καθαρίζει τον αέρα Σύμφωνα με το φενγκ σούι, το κινκόνιο μειώνει το στρες και το άγχος.

όταν καλλιεργούνται σε εσωτερικούς χώρους Τοποθετήστε το φυτό μπροστά από μια οξεία γωνία ή γωνία που τέμνει το C.

4. φαίνονται χαριτωμένα

Το ενδιαφέρον μοτίβο ανάπτυξης ξεκινά με φύλλα σε σχήμα καρδιάς που παίρνουν σχήμα βέλους και γίνονται παλάμες με την ηλικία. Μεγαλώνει σε ένα όμορφο αναρριχητικό φυτό με όμορφα πολύχρωμα φύλλα που ταιριάζουν με κάθε διακόσμηση!

Δείτε τον όμορφο τύπο βέλους. εδώ

5. Εύκολο να αναπτυχθεί

οφέλη του φυτού ζινκονία 2

Αυτό το όμορφο φυτό εσωτερικού χώρου είναι πολύ εύκολο στην καλλιέργεια και τη φροντίδα του. Αναπτύσσεται καλά στη σκιά και φαίνεται όμορφο όλο το χρόνο. για αυτόν τον λόγο Έτσι συμπεριλάβαμε αυτό το εργοστάσιο μαζί μας. 10 Easy Peasy House Plants λίστα!

6. Το φυτό απορροφά τέλεια το CO2.

Σε μια μελέτη που διεξήχθη στο Universiti Tun Hussein Onn στη Μαλαισία, παρατήρησαν ότι το φυτό μείωσε επιτυχώς τα επίπεδα CO2 από 433 ppm σε 333 ppm, υποδεικνύοντας ότι το φυτό απορρόφησε το 23,10 τοις εκατό του συνολικού CO2 σε έναν κλειστό θάλαμο δοκιμής.

Τα φυτά ζιγκόνιου που χρησιμοποιήθηκαν στο πείραμα ήταν εννέα μηνών και σε υγιή κατάσταση. να παρατηρούν την ανάγνωση Περίμεναν 7 ώρες.

Αναζητήστε φυτά που απορροφούν περισσότερο CO2. εδώ

7. Τα καλύτερα φυτά για να αναπτυχθούν στο νερό

Το ίδιο ισχύει και για άλλα κλήματα και αναρριχητικά φυτά εσωτερικού χώρου. Τα ζινκόνια αναπτύσσονται εύκολα στο νερό. Προσθέστε φρέσκο ​​νερό στο βάζο δύο φορές την εβδομάδα και θα μεγαλώσει. Τα πράσινα φύλλα σε σχήμα βέλους και οι ευαίσθητοι μίσχοι είναι όμορφα σε διακοσμητικά βάζα και διαφανή βάζα.

αυτό είναι Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την καλλιέργεια ζινγκόνιου σε νερό.

8. Υπέροχα φυτά εσωτερικού χώρου

Τα ζινκόνια είναι υπέροχα φυτά εσωτερικού χώρου και είναι όμορφα με τα λαμπερά, ανάγλυφα και σχέδια των φύλλων τους, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή για τη διακόσμηση υπνοδωματίων, σαλονιών, παραθύρων, τραπεζιών και διαδρόμων σε γλάστρες.

Αυτό το όμορφο φυτό εσωτερικού χώρου λατρεύει το έντονο φως. Αλλά αναπτύσσεται καλά σε ημισκιερές περιοχές. Μπορεί επίσης να επιβιώσει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού εσωτερικού χώρου για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

9. Υπέροχο αναρριχητικό φυτό.

Οφέλη του Zinconium Tree3
Living Four Media

Οι άνθρωποι συχνά επιλέγουν φιλόδεντρα και πόθο όταν αναζητούν τους καλύτερους ορειβάτες εσωτερικού χώρου. χωρίς να γνωρίζουμε ότι το ζινγκόνιο φαίνεται εξίσου όμορφο Έρχεται επίσης με πλεονεκτήματα όπως η χαμηλή συντήρηση, ο καθαρισμός του αέρα και η συνολική καλή εμφάνιση.

Δείτε τα καλύτερα αναρριχητικά φυτά για δεξαμενές. εδώ

10. Ευέλικτο

Μπορείτε να καλλιεργήσετε πολλές ποικιλίες αυτού του φυτού! χρησιμοποιήστε μικρό τύπο Μπορεί να καλλιεργηθεί σε επιτραπέζιους κήπους, κήπους με πιάτα, terrarium, ανοιχτά και εσωτερικά τοπία.

κοινός τύπος Μπορεί να φυτευτεί ως εδαφοκάλυμμα εξωτερικού χώρου στη σκιά για να εξασκηθείτε στην αναρρίχηση σε κοντάρια ή σε μικρά δέντρα.

Μικρό και Μεσαίο Syngonium Οι κάθετοι κήποι φαίνονται υπέροχοι σε πράσινους τοίχους και σαλόνια. Μπορείτε να καλλιεργήσετε το βέλος υδροπονικά.

Μάθετε τα οφέλη των φιδιών εδώ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *